Reklama

Reklama

Recenze (5)

hladass 

všechny recenze uživatele

A Taste od Blood rozhodně není klasický Lewisův gore film, ale na druhou stranu se z jeho filmů nevíce blíží klasickému hororu... Podnikatel Stone dostane poštou dvě láhve brandy a po jejich vypití zjistí, že se začíná měnit... Spí ve dne a "žije" jen v noci, je odtažitý, chladnýa proto se vydává pátrat do Anglie po odesílateli balíčku, aby zjistil, že je dávným potomkem hraběte Draculy a začne zabíjet všechny potomky lidí, kteří měli něco do činění s hrabětovou smrtí... Jak jsem již psal, není to klasická Lewisovka, vraždy nejsou příliš originalní, krve je pomálu a gore prakticky žádné, ale na druhou stranu má film docela slušnou atmosféru a příjemně pomalé tempo, které mi vysloveně sedlo... Ač jsem čekal úplně něco jiného, zklamaný jsem nebyl a na jedno podívání, proč ne? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem zítám že Lewis natočil něco co má vlastně příběh a netýká se jenom gore. Jistě je tu plno brutalit a gore se opět Lewis nebál ale je to spíše o tom jak se snaží ukázat psycho ale i tak mo to moc nejde a to z jednoho důvodu. Film je naprosto tragicky dlouhý, plno scén je tu naprosto na nic a ostatní by se daly sestříhat. Tenhle typ filmu by neměl být dlouhý téměř 2 hodiny. Dalším problémem je kamera která je dost hnusná a kameraman měl asi třesavku. Nicméně i přes tyhle dvě velké negativa jsem s filmem byl poměrně spokojen. Nebylo to nic moc ale na Lewise to bylo "inteligentní". ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Gordie sa zrejme podujal natočiť filmový spektákel, ktorým by ukázal že nieje len nechvalne známym ,,Godfather Of Gore,, ale dokáže aj niečo, čo má príbeh a atmosféru. Mohlo sa to podariť, keby zrejme nezavrel strihača v pivnici. Dosť som sa nudil a pri dvojhoďke takéhoto niečoho sa ani nečudujem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„A Taste of Blood“ je bohužel scenáristicky neskutečně plochý a hlavně roztahaný film, který vychází z klasické legendy o Draculovi, ale to, co zabere v legendárním příběhu ve filmu tak maximálně půl hodiny, je tady roztaháno na dvě hodiny, což je prostě neúnosné. Ale je to škoda, protože tady se Herschellovi docela daří vzbuzovat i hrůzu a ta zabití nejsou jen odfláknutá. ()

Reklama

Reklama