foto

William Kerwin

  • nar. 17.4.1927
    San Diego, California, USA
  • zem. 27.10.1989 (62 let)
    Hollywood, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Bomber Harris (TV film)
1989 Lost
1988 Zrada (TV film)
1987 Sny ztracené, sny nalezené... (TV film)
Soukromé vyšetřování
The Highwayman (TV film)
1986 Sno-Line
1985 Nebeské dítě
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1983 Just a Little More Love (TV film)
Porky II: Den poté
1981 Bez zlého úmyslu
The Star Maker (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Make Me an Offer (TV film)
1979 The Evictors
1978 Barracuda
Convention Girls
1977 Avenged
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
Whiskey Mountain
1975 God's Bloody Acre
1974 Impuls
1973 House of Terror
1972 Dear Dead Delilah
1971 Sometimes Aunt Martha Does Dreadful Things
1970 Penny Wise
Sweet Bird of Aquarius
1969 Campus Heat
1968 Girls Come Too
Hooked Generation, The
My Third Wife George
Piece of Her Action, A
Playgirl Killer
Suburban Roulette
1967 A Taste of Blood
1964 2,000 Maniacs
1963 Bell, Bare and Beautiful
Boin-n-g
Goldilocks and the Three Bares
Krvavá hostina
Scum of the Earth
1961 The Adventures of Lucky Pierre
1960 Living Venus

TV seriály

1985 227 (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Glades (S01E09)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 United States (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
60 mil do pekla (S05E21)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 The Investigators (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1965 Sylvia's Girls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky