Reklama

Reklama

Recenze (12)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Podivný mix romantické komedie a horroru. Na začátku vše vypadá jako pohled do sladkého života hongkongské galerky, ale s počtem vypitých plechovek se pomalu vyjasňuje, že tady půjde o víc...prstů a nejspíš i jiných orgánů. Nezapomenutelné jsou scény se slečnou, které se chlapec sice líbí, ale trochu přebrala, takže políbení není takové, jaké si on zrovna představoval a zamilovaným zombíkem - asi vůbec to nejlepší, co Bio Zombie nabízí. Lehce podprůměrné, leč místy přinejmenším zajímavé. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Influencia mnohých hororových hitmakerov ( tu spomínaný Romero, ale aj Jackson, Raimi ) je tu badateľná, citeľná, ale len z polovice turbo nášupu spomínaných tvorcov. HK humor zakorenený v tejto zombie rozprávke, je väčšinou z ríše trápnosti, zapadá ale do koncepcie spolu s obdobne odfláknutým horror prednesom. Suma sumárum, a v skratke napísané, toto veľmi nevyšlo. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je hlavně taková komedie, ve které se asi tak až v polovině začnou objevovat zombie. Pak se film zvrhne v pobíhání partičky lidí po nákupním středisku a jejich souboj s nimi. V podstatě se film snaží zejména o vtip. Který se daří jen někdy... Goreefekty nejsou většinou ani vidět, jsou mimo kameru a je jich málo. Masky a zombie taky nevypadají moc dobře. Je to spíš taková oddechovka, nic extra, spíš úletová zombie záležitost. O to víc mne překvapil asi 10 minutový smutný a dramatický konec ... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Hogkongský pokus o zombie komedii zůstal stát tak na půl cesty. Masky zombíků jsou tragické, působí jak italské o dvacet let zpět. Herci se většinou snaží o nějaký ten gag, no někdy se to povede, ale většinou spíš ne. Je to taková upjatá komedie s povinnými vtipy, jako celek to funguje snad, ale že bych se v průběhu filmu řezal smíchy to rozhodně ne. Překvapil závěr filmu, protože byl dost dramatický a tak trochu působil jako by byl z jiného filmu. Né uplně špatný pokus o zombie komedii, rozhodně stojí za shlédnutí. Je to prostě trochu "jiný". 65 % ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jaké hodnocení udělit. Co by horor nefunguje vůbec,asijati nedokážou prostě točit horory. Ale jako komedie se jim to trochu povedlo. Charakter postav mi prostě připomíná Tarintinův styl,který nemám rád a sráží to u mě hodnconí. A další mínus žádné vysvětlení,kde první zombík vzniknul a nebo zamilovaný zombík. I s omšelého nápadu jako je tenhle se dá natočit skvělý horor nebo horová komedie,které zas tak moc rád nemám,protože tyhle žánry by se neměly prostě kombinovat. Masky se dají přejít,já je přešel,ale minimum akce a napětí,jde stranou,ale to mi ani tak nevadí,asijijati prostě horory točit neuměli,můj názor. Za co dávám dvě hvězdičky jsou za těch pár vtípků,které mě rozesmály a za ženské osazenstvo. Zvláště manželka prodavače mobilů byla moc hezká. Jinak konec je sice originální,myslím poslední vteřiny,ale za ty i tak nic nedám. Takže. Hvězda první. Vtípky. Hvězda druhá. Ženy ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama