Reklama

Reklama

Slečna Scarletová a Vévoda - Série 1 (2020) (série)


Inheritance (S01E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Eliza poté, co její otec zemře na infarkt, převezme jeho detektivní podnik navzdory přání všech kolem ní, včetně rodinného přítele, inspektora Wellingtona, známého jako „Vévoda". (Viasat)

Recenze (2)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kostýmově vyvedená, vizuálně vcelku působivá detektivní taškařice, která je sice na hony vzdálená realitě, ale je svižná a vtipná. Žádné dlouhé hlubokomyslné řečičky, prozatím ani moc romantiky, hudba se hodila, byť trošku nevýrazná. Hlavní představitelka moc pěkná, byť působí spíš jako děvče dneška, Vévoda je charismatický fešák. Pravda celé dílko je značně nereálné. Jednak ulice Londýna moc čisté, Eliza, jako žena ze střední vrstvy by za své počínání skončila nejspíše v blázinci a tak by se dalo pokračovat. Nicméně realitu vem čert. Jako dobová krimi komedie s dramatickými prvky slušné. První epizodu hodnotím 65%. ()

KatInTheBox 

všechny recenze uživatele

Nečakajte historicky autentický seriál. Je to proste oddychovka, zasadená do minulosti. Krásna kostýmovo, ale logicky neodpovedá realite. Na druhej strane je to presne to, čo som čakala. S nadšením som pozrela všetky diely behom jedného dna a dúfam, že sa dočkáme aj dalšej série. Na Stuarta mám slabosť a som rada, že v posledných rokoch sa začal viac objavovať. Tieto historické postavy mu idú, je to jednoducho taký mužný typ na ktorého sa dobre pozerá. Kate mi trošku nesedela, príde mi predsa len príliš moderná. Ale tak ako dvojica celkom fungujú a ak bude druhá séria, pravdepodobne sa dočkáme aj viac romantických chvílok. ()

Reklama

Reklama