foto

Leonie Prendergast

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 The Turning
2017 Pilgrimage
The Man Who Invented Christmas
2014 Glassland
S láskou, Rosie
Vyhrát zlatou
2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
2012 Co udělal Richard
Immaturity for Charity (TV film)
2009 Závod
2008 Polibky
2007 Kitchen (TV film)
Rychlé rande
2004 Dead Meat
2003 The Halo Effect

TV seriály

2016 Ripper Street (TV seriál)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
Men of Iron, Men of Smoke (S04E04)
A White World Made Red (S04E03)
další epizody (5)
2012 Moone Boy (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)

Dokumentární

2011 Sny o životě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace