Reklama

Reklama

Černé srdce

(TV film)
  • USA Heart to Heart (více)

Obsahy(1)

Cummingsovi přišli o dospívající dceru. Zabila se při autonehodě. Rozhodli se, že její orgány darují těm, kteří to potřebují. Na to konto potkají Veru. Nechodí dlouho kolem horké kaše, rovnou se dovědí, že má srdce jejich dcery. Vera je přátelská a milá, ale Juley má v sobě ještě příliš mnoho bolesti. Nechce moc s Verou pobývat. Pak se jí to ale rozleží a je jí to líto. Když se vidí příště, je už na Veru milejší. Dokonce ji pozve domů, pak ji přijme do rodiny. Vera to ale pochopí jako pozvánku do jejího života. Začíná se sama zvát na grilování a do jejich domu. To se manželům nelíbí. Veru upozorní, že tak to zase nemysleli. Vera toho ale nenechá. Proto na ni zavolají policii a sami jí dávají dostatečně najevo, že je nevítaná. Vera jim slibuje, že toho budou litovat. Manželé se pak dozvědí, že vůbec nemá srdce jejich dcery. Dárcovská organizace udělá výjimku a potvrdí, kdo srdce dostal. Byla to úplně jiná rodina. Pátrají dál, zapojí i policejního vyšetřovatele. Ve skutečnosti nejde o Veru ale jistou Riley. Ta při nehodě jejich dcery přišla o svou sestru dvojče... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Taká normálka, že príde k vám žena a povie: nosím v sebe srdce vašej dcéry. A vy jej dáte len ak bez overenia 5000 dolárov a neviete ani ako sa volá. Takýmito naivnými nelogickými vecami film len tak prekypuje. Veľmi hlúpy film, v ktorom si režisér nedá ani námahu zariadiť, že ak sú dvere otvorené, nemôžu byť zamknuté a ak som ich omylom už nechal zamknuté, tak ako sa sakra dnu dostal manžel. Režisér robí hlúpymi aj svoje postavy a cenu za najväčšieho idiota si zase odniesol policajt. Takže aspoň niečo reálne. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jedná se o televizní film, takže nelze čekat bůhvíjakou zábavu. Zvláště, když scénárista Adam Rockoff dělá především televizní filmy. Automaticky bych snímek neshazoval, ale nesedí mi vývoj děje. Například když manželka dá Veře velkou sumu peněz jen tak. Ta se zase pro změnu pomstí své kolegyni z baru až po půl roce. Zabití policisty pak nedává smysl ani z jejího pohledu. Snímku by rozhodně prospěla větší dramatičnost. Jenže od začátku lze tušit, co se bude dít a jak, takže divák ani nemá šanci být něčím překvapen. ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama