foto

Julie McNiven

  • nar. 11.10.1980 (40 let)
    Amherst, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heart to Heart (TV film)
2019 The Naughty List (TV film)
2018 Neighborhood Watch (TV film)
Vůně Vánoc (TV film)
2017 The Babymoon
2016 Injection
2014 The Possession of Michael King
2013 Screwed
The Caterpillar's Kimono
2012 Coffees
2010 Failing Better Now
Sodales
2009 Cave Movie, The
2007 Across the Universe
Go Go Tales
Machine Child
2006 Pánská jízda
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Dangerous Crosswinds
1997 Old Man Dogs

TV seriály

2020 Doom Patrol (TV seriál)
Fun Size Patrol (S02E01)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Penultimate Patrol (S01E14)
Paw Patrol (S01E05)
Puppet Patrol (S01E03)
další epizody (5)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S09E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
2015 Noční směna (TV seriál)
Parenthood (S02E09)
2014 Motiv (TV seriál)
Přes palubu (S02E03)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Na volném moři (S03E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jmenovec (S10E05)
2011 Nikita (TV seriál)
Falling Ash (S02E02)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Obsazení (S02E15)
Naděje (S02E14)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nesmrtelnost (S03E13)
Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pomsta (S02E08)
Pro dobro všech (S02E07)
Pokus a omyl (S02E06)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Osudu neunikneš (S05E13)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dospělí (S03E12)
Dárek na památku (S03E08)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Když se protrhne hráz (S04E21)
Extáze (S04E20)
Na špičce jehly (S04E16)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Legacy (E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Dědictví (S02E10)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
Nebe proti peklu (S04E10)
Tajemství loňského léta (S04E09)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
další epizody (8)
Bratrství (TV seriál)
Dear Landlord 1:3-4 (S02E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Virtuální Willow (S06E10)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Matthew 5:6 (S01E04)
Waterfront (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)