Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně ten typ reality show,kterou vlastně oficiálně nikdo nesleduje,ale přesto je první ve sledovanosti na Netflixu.Osobně jsem byl celkem zvědavej co Netlfix provede protože jak Circle,tak Love Is Blind byly se ženou naše guilty pleasure.Tohle jím ovšem nebude a pokud bude (jako že určitě bude) další řada,tak si jí s klidem odpustím.A nebude to ani tak kvůli samotné idee snažit se napravit tupé rozhoďnožky a mnohdy ještě o něco tupější svalovce,stejně jako to nebude kvůli tomu,že jsem dlouho...dost možná nikdy...neviděl pohromadě takovou tlupu pokryteckých nesympatických egositů,ale spíš o to,že dohromady to i přes potenciál dalšího GP prostě nefunguje.I když musím uznat,že mi to přineslo jedno velké poznání a to sice že podobní lidé existují nejen ve filmech...40% ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

Reklama

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Smekám před střihači a postprodukčním týmem, protože takovouhle nálož stupidity a zvrácenosti přetvořit do něčeho, na co se vlastně docela příjemně kouká, musela být extrémní fuška. Prázdnota, bezmezná povrchnost a naprostá hloupost v hlavních rolích mě ale neberou. Koncentrát všeho, co je s dnešní společností špatně.. ()

Ayush 

všechny recenze uživatele

Žumpa největších rozměrů, tolik mozkových buněk mi šokem nezemřelo ani o víkendu po párty. Jedinej přínos, kterej to má, krom toho, že se můžete pokochat umělýma dudama pokud je to váš styl, nebo se někomu zasmát, je, že člověk zjišťuje, co vlastně v životě vůbec neřeší (protože problémků evidentně existuje mnohem víc, než jsem tušila - udržet se sexy a kůl neni ízy) a znovu a znovu pociťuje vděk za to, co má doma. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Z tej promiskuity už začína ľudstvu pekne zadrbávať a že toto niekto dokáže pozerať a ešte aj ohodnotiť pár hviezdami je na psychiatra. Ako jednoduchý musí byť človek, aby sledoval idiotov, ktorí nehovoria o ničom len o sexe? O tom, že dnes "sa s niekym vyspať je tak jednoduché ako prejsť prstom po mobile". No čo už netflix, nič svetaborné sa čakať nedalo. Iba šírenie tuposti a mnohí im vidím na to ochotne skáču. Reality show, v ktorej sa stretávajú plytké silikóny, plytké steroidy a plytké publikum. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama