Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Chen 

všechny recenze uživatele

Netflix nás v poslední době zásobuje, to se musí nechat. Too Hot to Handle je přesně onou reality show, o které budete před ostatními tvrdit, že je to hrozný škvár, ale přitom se nebudete moci dočkat toho, až si pustíte další díl. Komentáře moderátorky jsou skvělé, casting se povedl (byť někteří jsou tu jen jako křoví) a WTF scén je více než dostatek. Kdy zábavnost klesá na nulu, jsou momenty, ve kterých se hraje na city a moralizuje se, ale takových chvilek je naštěstí poskrovnu. #TeamChloe ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jak asi vypadá casting. Ideální soutěžící musí být nadržení úchylové s IQ tak 80. Musí dobře vypadat na kameře, chovat se extrémně afektovaně, mluvit jen o sexu a neustále zjišťovat, kdo se komu líbí. Pokud hledáte na Netflixu nějakou primitivní zábavu, u které není potřeba nijak přemýšlet, tak tohle bude jedna z těch nejlepších variant. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Inovativní verze reality show. Jasná dezorientace diváka a zároveň očividné navádění účastníků, ale v novém, hravém a zábavném podání. Binge-watch jednohubka, s kterou Netflix, podobně jako u Tiger Kinga, udeřil hřebík na hlavičku. P.S.: Lana si zaslouží vlastní spin-off P.S. S.: Kelz je láska od začátku do konce “She blew it. BLEW - IT.” ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za tu zábavu: jaké je číslo na 911? :) Neuveřitelně a dobře vybraný tým zdegenerovaných "hezkých" lidí ;) Já na to koukal vlastně hlavně ze zvědavosti (cywe to není blbej námět, říkám si) a trošku mě (i když jsem celou dobu věděl, že koukám na sračku) mrzelo, že si tvůrci nedali větší práci se zpětnou vazbou směrem k soutěžícím a p.o.l.o.p.a.t.i.c.k.y. jim vysvětlit, jak to vlastně v oblasti emocí tak nějak funguje. Mám trochu pocit, že se to štábu během natáčení vymklo a soutěžící byli téměř bez posunu, naštěstí většina cukroušů pochopila, že to jde zahrát s použitím účelovosti, takže to tvůrci museli uhrát na plichtu s debilním happy-endem. Odvysílat se to už ale muselo: pošli polonahé, dobře se opalující, anglicko mluvící bytosti na měsíc do luxusu a pak to dej do šuplíku, to nejde...no a pak vznikne tadle ztráta času #homeofficenightime...btw jestli takovejdlech lidí bude do budoucna většina, lidstvo skončí, zaručeně ;) ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama