Reklama

Reklama

I Was Trying to Kick You Out of Here

(studentský film)
Krátkometrážní / Experimentální
Česko, 2019, 6 min

Obsahy(1)

I was trying to kick you out of here” je digitální romancí na pomezí dvou světů, neutichající snahou o překročení oné hranice, území za červenou čarou, světa nesmrtelného slunce. Setkání, tedy moment kdy ona potkala jeho a on potkal jí, bylo láskou na první pohled, čekáním na obnovení sluncem, procesem uložení jejich těl do plochy nekonečna.Zatímco slunce stoupalo pomalu výš a výš, cítili oba, že hranice dělící oba světy nabývá na konkrétnosti, že není cesty zpět, i to, že vše je nezvratné a nezbývá než vyčkat obnovení. Hranici nyní tvořila zářící červená linie, táhnoucí se od jednoho konce plochy k druhému. Byla to láska na první pohled. Vzdálenost mezi nimi se začala zvyšovat. Digitalizace měla za následek lehkou nevolnost ale vše se mělo brzy změnit k lepšímu. Pocit závratě pomalu ustupoval. Vůně moře zaplavila její smysly. Hranice se pomalu ztrácela ve světle vycházejícího slunce. (FamuFest)

(více)

Recenze (2)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kotas je podle toho, co jsem viděl, v tuhle chvíli nejlepší kameraman na FAMU (ne, neznám ho, nikdy jsem s ním nebyl v kontaktu, nevím, kdo to je - není to můj kamarád) a rád se kouknu na všechno, co točí. A 6 minut je na takovouhle exhibici přesně ono. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za práci s kamerou, protože zcela nic jiného v tom není - krom řady nesouvislých filozofických, plytkých řečí. Kino Varšava, Liberec, 16.9.2020. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama