Reklama

Reklama

Láska klepe na dveře

(seriál)
  • Turecko Sen Çal Kapımı (více)
TV spot
Turecko, (2020–2021), 114 h 50 min (Minutáž: 110–150 min)

Hudba:

Aytekin Ataş

Hrají:

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

Eda je mladá a chytrá dívka, která z celého srdce nenávidí Serkana Bolata, protože zrušil stipendia na studium v zahraničí. Eda se s mužem potkává tváří tvář na univerzitě a nehodlá pohledného mladíka šetřit... (TV Prima)

Videa (53)

TV spot

Recenze (14)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, nebudu lhát, tenhle seriál má své mouchy - má díly, které mě moc nebavily, zápletky, které byly jedno velké klišé, natahování děje zbytečnostmi, postavy, po kterých by člověk nejradši něco hodil... ale těch kladů má mnohem mnohem více a když na to přijde, tak nad vším ne úplně perfektním přimhouřím oko. Příběh Edy a Serkana je jako celek opravdu skvělý a je tam i dost věcí, ze kterých si člověk něco odnese. A ta jejich chemie, uff! Vážně jsem neviděla dvojici, které bych věřila každý jejich pohled, není se co divit, že to mezi nimi zajiskřilo i v soukromém životě. Každopádně - můžu říct, že když se divák povznese nad několik nedotažených věcí, čeká ho fakt super podívaná a za mě, byla radost se na tento seriál dívat. Vždycky jsem měla ráda romantické příběhy a tenhle seriál má ten nejhezčí, co jsem kdy viděla a patří u mě k těm top. Což bych tedy před pár lety nečekala, že mě tak dostane zrovna turecká produkce, ale je to tak. Už se těším, až se do budoucna podívám znovu. (Víc jsem se rozepsala i u jednotlivých sérií.) ()

Galeska 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem přišla na chuť tureckým seriálům. Hande s Keremem to spolu dobře hraje. Není to takový ten přeslazený pár jako tomu bylo třeba v Dolunay, i když Keremovi u mě dost hraje do karet, ten jeho ostrý výraz a zrzavý vlasy :-D. Ač tento seriál byl původně zamýšlen jen jako "letní" vypadá to, že poběží o něco déle, protože si získává fanoušky po celém světě a i já se každý týden těším na nový díl. Snad se i my v ČR dočkáme těchto tureckých seriálů na televizních obrazovkách (na k tomu určených televizních kanálech) o něco častěji, jako tomu je třeba na Slovensku, a nebudeme se stále muset dokola dívat na ty stejné otřepené stoleté telenovely z Mexika a Argentiny... ()

Reklama

wdc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl dobrý - prostředí bohaté firmy, pěkní lidé, auta, ze začátku seriálu občas nějaký klam, nedorozumění, charakter postav nebyl černobílý ale byl tam vývoj. Hlavní herec hrál šéfa firmy, workoholika. Ústřední pár byl povahově rozdílný, tak to mnohdy nesedělo a v poslední pětině seriálu scházelo téměř vše, hlavně dialogy byly spíše prázdné a chování i mluva byla rádoby komediální a o ničem, což bylo otravné. Už jsem viděl několik podobných romanticko-dramatických tureckých seriálů. Tento patří do průměru. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Je to celkem dobré, nedá se nevšimnout si jisté podoby s Erkenci kus líznutej Dolunay, není divu, když do toho jsou zapojeni stejní scénáristé. Pozitivum na tureckých seriálech je jejich moderní, barevné a veselé zobrazení doplněna celkem chytlavou hudbou. Negativum vidím v tom, že se opakuje ten koncept, bohatý, nafoukaný a arogantní chlap se zamiluje do nevinné, chudé, krásné a inteligentní slečny, která si hledá své místo ve světě, ale místo, aby se z ní stala uspěšná nezávislá žena, stane se z ní totálně zamilovaná pubertačka. Ale chápu, prostě je to tenhle žánr a prostě jenom tisknete tyhle postavy přes kopírku s obměnou zaměření firmy toho chlapa a toho, v čem je šikovná ta žena. Někdy jsou to i trochu zkopírované situace. Ráda tam sleduju ty domy, interiery a exteriery, vždycky jem tam nějaká opulentní moderní vila, různé restaurace, krásná příroda a skvělé výhledy na Istanbul. Některé lokace se sice opakují, ale to jim na kráse neubírá. (Jako třeba vila rodičů Serkana je ta samá vila, která se objevila v Erkenci kus a molo s řekou se objevilo v Dolunay atd.). Co mi přijde fakt přehnaný jsou ty tuny makeupu na těch ženských postavách, někde jsem k tomu četla článek, že ty herečky mají kvůli tomu dost poškozenou plet, protože přirozená krása do Turecka ještě nedorazila a všechno musí být tiptop dokonalý, i když zrovna holka hází hnůj. ()

caerol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí celých dvou sérií musím říct, že ačkoliv hlavní hrdinové byli sympatičtí, tak tento seriál patří dle mého názoru k těm slabším z Turecké produkce. Vlastně to bylo furt to samé dokola a nic zvláštního se tam nedělo, takže je tento seriál spíše vhodný třeba jako kulisa k žehlení, škoda, jistě se z toho dalo vytáhnout mnohem víc vzhledem k dobrému hereckému obsazení. ()

Galerie (260)

Zajímavosti (5)

  • V Jižní Americe se seriál dostal na online platformu HBO Max, kde byl ve sledování také na první příčce v TOP 10 nejsledovanějších seriálů a filmů. (B.Wilde)

Reklama

Reklama