Reklama

Reklama

Night Diner

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2019, 9 min

Obsahy(1)

Devin má rád opravdu dobrá jídla, a tak rád vyhledává přes aplikaci Yelp vyhlášená místa s pětihvězdičkovým hodnocením spokojených hostů. To jej přivede až k restauraci, která má však už zavřeno. Tamní usměvavý personál ho však i přesto pozve dál a on se samozřejmě těší na skvělý gurmánský zážitek. Postupem času však začne sledovat podivné chování svých hostitelů a začne mu docházet, že s tímto místem asi nebude všechno v pořádku. (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já sice nejsem žádný gurmán a do luxusních restaurací taky nechodím, ale nikdy nepohrdnu opravdu dobrým guláškem, svíčkovou nebo steakem. Když už bych však do takových vyhlášených míst zašel, asi bych si tam neobjednal hamburger a hranolky. Tím nechci nějak shazovat kvalitu tohoto krátkometrážního kousku, který nám nabídne postupně houstnoucí atmosféru i bizarní překvapení na závěr. Bylo to docela slušné, ale na víc jak tři hvězdy to nevidím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mladý muž prichádza do reštaurácie krátko po záverečnej. Ochotný personál mu však vyjde v ústrety a rozhodne sa pripraviť mu jedlo. Neskrýva sa však za ich ochotou niečo iné?... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně, ale skutečně hodně předvídatelné, ale nějakou atmosféru to má, plyne to docela dobře a ani to moc nenudí. Jen to prostě není záležitost, kterou by si člověk bůhvíjak dlouho pamatoval. 3* ()

Reklama

Reklama