Reklama

Reklama

Recenze (7)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Je to slabota, ale je to lepší než hodnoceni předchozích dílů napovídá. Cestující dvojice je sice trapná, ale seriál je alespoň provázen moc hezkými záběry, za které dávám jednu hvězdu. Takže pro někoho kdo má rád krásy z cizích zemí a neotřelé vtipy těch dvou rádoby komiků, je tento seriál výhra. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se mi zdál asi nejvtipnější a párkrát jsem se zasmál. Koncentrace obyvatel 17 tisíc na kilometr čtvereční je oproti Praze, která má okolo 1600 hodně. Nejvíce je v Káhiře 30 tisíc. Navštívená místa místa byla celkem zajímavá. Pouze buranské chození po ulicích s nacpáváním břicha si vysvětluji tím, že je zde vstupné na kulturu moc drahé. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsme se toho moc nedozvěděli o dané destinaci, ale to už bude asi pravidlem seriálu. Každopádně byl tento díl alespoň zatím s přehledem nejvtipnější, tak snad bude pokračovat vzestupná tendence alespoň, co se humoru týče. ()

Untentrauer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco takovýho vůbec nemělo nikdy vzniknout. Kdyby se v těch dvou dementech projevila aspoň špetka sebekritiky, tak by sami museli zrušit celé natáčení....Holt prachy a cestování zadarmo je to jediný co tyhle naprostý hovada zajímá.... ()

Reklama

Reklama