Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 2 (2022) (série)


Episode 7 (S02E07)

(epizoda)
Japonsko, 2022, 1 h

Režie:

Šinsuke Sató

Předloha:

Haro Asó (komiks)

Hudba:

Jutaka Jamada

Hrají:

Yoshio Doi

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostřed zarostlého plácku v Šibuji vyzve Niragi Arisuho a Čišiju, aby si s ním zahráli hru. Pak ale dorazí Pikový král. (Netflix)

Recenze (22)

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně? Čekal jsem tady bídné hodnocení, ale evidentně jsem jedním z mála, kterým pikový král přijde fakt na hlavu. Rovnou varuji, že komentář obsahuje SPOILERy a hromadu nadávek, takže s tím počítejte. Normálně jsem celkem klidný a mírumilovný člověk, ale tohle mi zkazilo večer. Celá druhá série je moc fajn, ale vždyť tohle sakra nedává smysl. Týpek, na kterého si můžete počkat někde za rohem, dát mu jednu dobře mířenou mezi oči a on jen tak pobíhá kolem? Celou dobu není schopný trefit žádnou z hlavních postav, ale tvůrci potřebují v závěru šokovat, tak najednou borec všechny rozseká na maděru a borka, které udělá z nohou kebab si to kulhá vesele dál? O zbytku epizody a rozhodnutích jednotlivých postav snad nebudu ani mluvit. Veškerá logika je zapomenuta a potenciál, který prý pikový král v manze má, spláchnut do záchodu. Tak zhnusený jsem nebyl hodně dlouho. Naprosto tragická a dehonestující epizoda plná sra*ek. Normálně nejsem vulgární, ale tohle mi řádně hnulo žlučí. I když existují horší věci a objektivně to třeba na jednu až dvě hvězdy je, tasím z kapsy odpad, protože u jedné z epizod si to dovolit můžu. A pokud s tím máte problém, klidně mi napište zprávu, kde o tom můžeme pokecat. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejstručnější popis by byl: demence. Výčet všech vyloženě debilních momentů (nesmyslných jen proto, aby hra nebyla u konce už po dvou minutách) by vyšel na celou stránku (klidně 3 do minuty není problém) a ukazují jak moc málo fantazie už autoři mají. To že se zběsile střílí a lidi pobíhají všude kolem ještě neznamená, že jde o akční podívanou. Za mě to byla spíš tragikomedie. Asi taková jako sedm výstřelů z revolveru. ()

Reklama

Drirr 

všechny recenze uživatele

SPOILERY. SPOILERY. SPOILERY. Akce není špatná, ale tenhle díl víc než jiné ukazuje, jak je to celé nelogické a pitomé. Postavy jsou nesmrtelné, když to scénář potřebuje a umřou přesně ve chvíli, aby to pořádně šokovalo. Záporák záhadně přežije všechno jen proto, aby musel nakráčet hlavnímu hrdinovi do pasti. Ostatně to vytváření pasti v baráku v zásadě zničilo veškeré napětí z té bitky, protože bylo jasný, že to záporák zvládne, protože se musí dostat do toho baráku. Prostě špatný scénář, naprosto hloupoučká práce s postavama a z toho vyplývající frustrace. Dvě hvězdy za akci, která je opravdu skvěle natočená. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost mě mrzí jakým směrem to jde... Koukatelné to je, ale má to více mezer v ději než cedník, opravdu tolik nepromyšlených věcí, že to člověka až rozčiluje. Ta přestřelka na začátku byla úplně zbytečná a trapná. Oběť jedné z postav za tu druhou stupidní. Ta střílečka mě nebavila, nemám ráda americké akční filmy, né že jsou špatné, ale nebaví mě to... proto mě mrzí, že se tento seriál tímhle stylem nechal inspirovat na začátku druhé série a teď zase. Proč? Není to třeba, fanoušci Japonské kinematografie to neocení, máme rádi Japonsku klasiku. ()

AhojTuHanka 

všechny recenze uživatele

Normálně se ke konkrétním dílům nevyjadřuju, ale tady mi to nedalo. (Spoilery inc) Byť boj byl jakž takž realistický (Pikový král ale za mě až moc neporazitelný, a taky jsem nechápala, proč najednou ze sebe postupně sundával veškerou zbroj ale ok), ale ty zranění... Někoho střelej hned a už leží tuhej na zemi, tady borku (lučišnici) rozstřílí skrz na skrz a ještě se v průběhu min. dvou hodin dokáže doplazit na místo určení. Usagi s rozsekanýma nohama by stěží a s naprostou bolestí maximálně vstala, natož chodila. A že by transka (pardon ja si fakt nepamatuju jména xd) vydržela dvě hodiny fungovat s dobodaným břichem od nože... Nemluvě o těch dvouch, kteří se postřelili navzájem a už tři hodiny tam krváceli a stejně s čistou myslí prohlásili, že odmítají. a mohla bych pokračovat... dost mi to zkazilo druhou sérku tenhle díl, ikdyž poslední to celkem zachránil. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama