Reklama

Reklama

Two Little Boys

Krátkometrážní / Drama
USA, 2020

Recenze (3)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Na dobu, ke které se to vztahuje, to je jistě trefné, dnes už moc ne. Pravda, někteří i dnes mají trauma z toho, že gayové a lesby jsou součástí společnosti, dokonce mají pocit, že na ně všude vyskakují, ale problémy šikany se přesunuly jinam. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Josh vyzná lásku Tylerovi - spolužiakovi zo školy s ktorým boli kamaráti od detstva ale teraz ho každý deň šikanuje...celosvetový liberálny trend sa prejavil aj v tomto filme, ktorý dostal niekoľko ocenení. A trz si predstavme žeby tento istý príbeh mal namiesto útleho Josha v hlavnej úlohe namaľovanú bielu roztlieskavačku. A už by sa o ňom nik nedozvedel. Podobne pred 20 rokmi by o film nik nezakopol tak ako tomu bude o 20neskôr, ale teraz to je vraj in...13 minút šikany na v šatni a na hajzli, nič bo by dnešné deti nedokázali natočiť svojim mobilom cez veľkú prestávku. Ak by teda chodili do školy a nevaľáli sa cez koronu doma... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

No pěkně děkuju ... to byl příběh. Teď to nemyslím ve zlém nebo ironicky. Přesvědčivě zahraný především od toho ponižovaného a s retrospektivou do nedávné minulosti. Ještě se k filmu znovu vrátím, i když mi nedělá moc hezky na duši ... 6788 ()

Reklama

Reklama