Reklama

Reklama

Two Little Boys

Krátkometrážní / Drama
USA, 2020

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Josh vyzná lásku Tylerovi - spolužiakovi zo školy s ktorým boli kamaráti od detstva ale teraz ho každý deň šikanuje...celosvetový liberálny trend sa prejavil aj v tomto filme, ktorý dostal niekoľko ocenení. A trz si predstavme žeby tento istý príbeh mal namiesto útleho Josha v hlavnej úlohe namaľovanú bielu roztlieskavačku. A už by sa o ňom nik nedozvedel. Podobne pred 20 rokmi by o film nik nezakopol tak ako tomu bude o 20neskôr, ale teraz to je vraj in...13 minút šikany na v šatni a na hajzli, nič bo by dnešné deti nedokázali natočiť svojim mobilom cez veľkú prestávku. Ak by teda chodili do školy a nevaľáli sa cez koronu doma... ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Na dobu, ke které se to vztahuje, to je jistě trefné, dnes už moc ne. Pravda, někteří i dnes mají trauma z toho, že gayové a lesby jsou součástí společnosti, dokonce mají pocit, že na ně všude vyskakují, ale problémy šikany se přesunuly jinam. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

No pěkně děkuju ... to byl příběh. Teď to nemyslím ve zlém nebo ironicky. Přesvědčivě zahraný především od toho ponižovaného a s retrospektivou do nedávné minulosti. Ještě se k filmu znovu vrátím, i když mi nedělá moc hezky na duši ... 6788 ()

Reklama

Reklama