Reklama

Reklama

Sunbae, geu libseutik bareujimayo

(seriál)
  • Jižní Korea 선배 그 립스틱 바르지 마요 (více)
Jižní Korea, 2021, 16 h 49 min (Minutáž: 60–67 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (3)

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Prijemna romance s hezkym a sympatickym hlavnim hrdinou a happy endem. Doporučuji milovnicim korejskych serialu pro pohodove odreagovani. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Za mě slabší čtyři hvězdy, je ro příjemný seriál s úžasným hlavním hrdinou (ráda bych se zde nyní pochlubila, že jsem již viděla všechny kdramy s Rowoonem :D) a i tady mi ukázal jak úžasný herec je. Moc příjemně se na něj dívalo. Chemie mezi ním a Song- ah bezpochybně fungovala a celkově byl jejich vztah uvěřitelný. Herečka Song-ah se mi zdála sice taková průměrná -docela mi už od začátku sedla ale oblíbila jsem si ji až v posledním díle, když se začala snažit -. Jinak to byla znovu napsaná ženská postava co sama moc nezvládne i přesto v sobě měla nějaké charisma. Romantika zde fungovala, především v posledních dvou dílech jsem se usmívala jak prdlá puberťačka. Komedie -za kterou mohl především Rowoon- zde fungovala taky báječně. Bylo to smutné ale né natolik aby vás to chytilo za srdce. Je to spíše povedené příjemné drama na oddych, díly se nevlekly a furt se něco dělo ale i přesto, jsem měla docela problém to dokoukat. Bavilo mě to, o tom žádná ale kdyby to mělo klidně o 4 díly méně tak by mi to nevadilo. Celkově to hodnotím 7 z 10. Doporučuju se vám na to koukat pokud hledáte oddechovku, romantiku nebo sympatické hlavní postavy. ()

Reklama

Coriza 

všechny recenze uživatele

Velmi pomalý a až příliš zdlouhavý vývoj děje. Bavila mě pouze poslední epizoda. Koukala jsem na to vyloženě jenom kvůli Rowoonovi a Won Jin-ah, kterou mám ráda z Rain or Shine. Tady mě ale její postava vyloženě iritovala a její kissing výkony (aka leklá ryba) jsou stejně tragické jako v Rain or Shine :D  Vedlejší příběhy mě vůbec nebavily. Ikdyž jsem ty vedlejší části přeskakovala tak jsem stále věděla o co tam jde a jak to skončí. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama