Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Historický

Recenze (4)

plakát

Haneuleseo naelineun ileog gaeui byeol (2018) (seriál) 

Wow, tleskám! Takhle nepředvídatelný příběh tady už dlouho nebyl a musím říct, že semnou fakt pořádně zacloumal. Skvěle psychologicky propracované postavy - hlavní hrdina, Seo In Guk, byl opět bezkonkurenční. Oblíbila jsem si snad všechny postavy (až na ty "zlé" zbohatlíky). Žádný z dílů zbytečně nenatahoval a nebyly tam zbytečné prostoje, u kterých bych měla potřebu scénu přeskočit. Žrala jsem to hned od prvního dílu, ve kterém, pozor spoiler, je už hned kissing scene! :D Což mi hned napovědělo, že tady toto drama bude "zřejmě" jiné... a fakt, nespletla jsem se a stálo to za to! Až do posledního dílu jsem nevěděla, jak to teda vlastně je a konec byl brutální. Milostný příběh mi zas podlomil kolena a na konci mi ukápla nejedna slza. Hlavní OST píseň "Lost" se dostala do mého playlistu a hodnotím ji jako jednu z nejlepších so far... Určitě doporučuji, protože tento kousek se jim fakt povedl. Takže za mě jedno topový K-Drama s velkým D.

plakát

Geunyang saranghaneun sai (2017) (seriál) 

Toto nedoceněné melodrama si, ještě do nedávna, drželo moji TOP 1 (i přesto, že vedlejší postavy mě vůbec nezaujaly a akorát mě zdržovaly od hlavní dějové linky). A to z jednoho prostého důvodu - Lee Jun Ho. Neskutečně přirozeně ztvárnil, stále zmláceného hlavního hrdinu, Lee Gan-dua. Sám, Lee Jun Ho, složil a nazpíval OST "Truelove", která se poprvé objeví na konci 11.dílu a provází nás až do finále.  Prostředí chudších čtvrtí Busanu, krásný soundtrack, propracované postavy a kvalitně zpracovaný děj. Prostě srdcovka. 5/5

plakát

Café Minamdang (2022) (seriál) 

Naprosto geniálně zpracovaná komedie, kterou dokáže ocenit pokročilý znalec K-dramat. Neskutečně jsem se bavila. U každé epizody jsem se přímo chechtala. Nejen, že to předčilo mé očekávání, ale dokonce se tato komedie dostala do mého TOP 5. Seo In-Guk byl skvělý, děsně mě bavil - je to prostě pan borec. Pokud máte rádi korejský humor, tak tady fakt vedle nešlápnete. Tvůrci dokázali také v některých epizodách stočit komedii v thriller a akční scény taky nechyběly. Za mě proste TOPka!

plakát

Sunbae, geu libseutik bareujimayo (2021) (seriál) 

Velmi pomalý a až příliš zdlouhavý vývoj děje. Bavila mě pouze poslední epizoda. Koukala jsem na to vyloženě jenom kvůli Rowoonovi a Won Jin-ah, kterou mám ráda z Rain or Shine. Tady mě ale její postava vyloženě iritovala a její kissing výkony (aka leklá ryba) jsou stejně tragické jako v Rain or Shine :D  Vedlejší příběhy mě vůbec nebavily. Ikdyž jsem ty vedlejší části přeskakovala tak jsem stále věděla o co tam jde a jak to skončí.