foto

Bit-na Wang

  • nar. 15.4.1981 (37 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sarangedo jeojakkwoni issnayo
2007 Hwang Jin-Yi
2005 Chello hongmijoo ilga salinsagan
2003 Reontooyoo
2002 2424

TV seriály

2018 Inhyeongeui jib (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2014 Ahnaeseukaendeul - Barami boonda (TV seriál)
Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Doo yeojaui bang (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
Shimya byungwon (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
2007 Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
Naesarang motnanyi (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)
Sarang gongkam (TV seriál)
2004 Jakeun ahssideul (TV seriál)
2003 Geunyeoneun jjang! (TV seriál)
Nun saram (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace