Reklama

Reklama

Komplic

  • USA Accomplice
Dokumentární / Sportovní
USA, 2021, 52 min

Obsahy(1)

Přidejte se k nejlepším cyklistům na světě a navštivte úžasná místa na terénní projížďce po celé zeměkouli. Vizuální pocta cyklistice. (Netflix)

Recenze (5)

Tempter 

všechny recenze uživatele

Jako zapálený cyklista nemohu jinak než za pět. Nehodnotím film, ale emoce s ním spojené a zároveň smekám před těmi magory a magorkami a žasnu nad tou krásou kolem s kolem. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pro milovníka mountainbikingu absolutní povinnost. Naprostý souhlas s jednou frází zobrazenou ve filmu, která vypovídá o tom, že s cyklistikou je velmi úzce spojená i láska k cestování. [viděno na Netflixu 3.4.2021] ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Konečne dokument, ktorý nič umelo nenaťahuje! Krásnych 52 minút plných podstaty o kráse free ridingu a o návšteve prírodných krás, ktoré sú s tým spojené. Je to o slobode ducha, tela, ako aj o prekonávaní seba samého. Páči sa mi, že okrem neskutočných trikov na bycikloch a okrem ukážky vášne pre tento náročný a nebezpečný šport ukázali tvorcovia na záver aj jeho tienistú stránku - totižto, ako to dopadne ak niekto v ťažkom teréne padne a sa vážne zraní. Odporúčam všetkým tento dokument - je fakt výborný. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Jedná se opravdu hlavně o poctu free ridingu a povedenou exhibici. Nicméně to co tam ti kluci a holky předvádějí je neuvěřitelný a filmařský zpracování je excelentní. ()

Reklama

Reklama