foto

Jean-Claude Bouillaud

  • nar. 7.6.1927
    Le Havre, Francie
  • zem. 20.6.2008 (81 let)
    Angers, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Clochemerle (TV film)
2003 Don fait à Catchaires, Le (TV film)
2001 De toute urgence (TV film)
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
Inventaire, L' (TV film)
1997 La Mère de nos enfants (TV film)
1995 Bídníci 20. století
Parazit (TV film)
1994 Chlapec, který nespal (TV film)
Corruptrice, La (TV film)
Lettre pour L...
1993 Nalezenec Justininen, boží levoboček
Une image de trop (TV film)
1992 Srdce v zimě
1991 Dernier mot, Le (TV film)
Le Vent de la Toussaint
Paní Bovaryová
1990 Les bottes de sept lieues (TV film)
1988 Eskorpion
Face de l'ogre, La (TV film)
Tři vstupenky na 26.
1986 Black Mic Mac
Inspektor Lavardin
1985 Affaire Caillaux, L' (TV film)
Hors-la-loi
La Baston
Poulet au vinaigre
1984 Dvojče
Joli coeur, Le
Noční návštěva
Pinot simple flic
Prohnilí
Tir à vue
1983 Garçon !
Java des ombres, La
1982 Kloboučníkovy přeludy
Le Père Noël est une ordure
Tir groupé
Tête à claques
1981 La double vie de Théophraste Longuet (TV film)
Les hommes préfèrent les grosses
Profesionál
Promarněné šance
Volba zbraní
1980 Bobo la tête
Entourloupe, L'
Le cheval d'orgueil
Traque, La (TV film)
Špatný syn
1979 Laisse-moi rêver
Mal bleu, Le (TV film)
Světlo ženy
1977 Rebelles, Les (TV film)
Rossel et la commune de Paris (TV film)
1976 Histoires de voyous: Le concierge revient tout de suite (TV film)
1975 Víc než pouhý strach
1972 Bar de la fourche, Le

TV seriály

2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)
Mésaventures (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1980 Visiteurs, Les (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1978 Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace