Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí herec přijíždí do města, kde se narodil, aby zde veřejnosti představil svoji novou show, jež vypráví o jeho životě. V davu fanoušků si nevšimne mladé fanynky Marion, dívky s modrýma očima. Aby získala tři lístky na 26. pro sebe a své přítelkyně, rozhodla se Marion propracovat se ke svému idolu a vyznat se mu z nehynoucí lásky. Ani by ji nenapadlo, jak toto rozhodnutí změní její život. (Snorlax)

(více)

Recenze (6)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Filmová pocta Yvesu Montandovi z dílny osvědčené dvojice režiséra Demyho a hudebního skladatele Legranda staví na nepříliš originální zápletce. Aneb jak talentovaná dívka bez angažmá ke své velkolepé premiéře díky náhodě a záskoku přišla. Děj je předvídatelný a obsahově by se to spíše hodilo na příležitostní televizní film než pro kino distribuci, nicméně tvůrci tak alespoň využili možnost pracovat s honosnou jevištní výpravou. Výsledkem je příjemná muzikálová záležitost se značným prostorem pro Montandovo divadelní "one man show", ve které nejen zřejmě naposled na plátně zazpívá, ale i bez přehnaného sentimentu, se šarmem sobě vlastným, povypráví něco ze svého života. Tak si v duchu moderních osmdesátek nejdřív zaexperimentujeme s muzikálovým provedením interview pro skupinku novinářů a postupně s přibývající dávkou nostalgie připomeneme léta minulá. Inu, proč ne... 70% (viděno v rámci "Challenge Tour 2020" – 30 dnů se světovou kinematografií) ()

Reklama

cinema_cz

všechny recenze uživatele

Místo Yvese Montanda, kdysi schopného a velmi talentovaného herce, vidíme tomto filmu jakéhosi pseudohrdinu, který exhibuje před kamerou jako stárnoucí páv.Ukazuje se, že Montandovy schopnosti pohltil jeho vlastní narcismus, a tak místo dobré nálady vyvolává tento hudební snímek jen nudu.Herecký výkon hlavní hrdinky v podání Mathildy May je nesporně o třídu lepší než pachtění ubohého Montanda. (06/1991) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

On to není tak úplně muzikál, ale spíše hudební film. Téměř sedmdesátiletý Montand zde představuje příběhy ze svého fiktivního i skutečného života. A přitom tančí a zpívá. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama