foto

Matt Nix

  • nar. 4.9.1971 (47 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
eMergence (S02E01)
Svět X (S01E13)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pod palbou (E12)
Pandořina skříňka (E11)
Podivné spojenectví (E10)
další epizody (12)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
Recept X (S01E02)
Gen X (S01E01)
2016 Ben 10 (TV seriál)
2015 Komplikace (TV seriál)
The Comedians (TV seriál)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
New Deal (S07E01)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
Down & Out (S06E14)
Scorched Earth (S06E01)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Fail Safe (S05E18)
Damned If You Do (S05E13)
Company Man (S05E01)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Guilty as Charged (S04E12)
Friends and Enemies (S04E01)
další epizody (5)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Přátelé a rodina (S03E01)
Menší zlo (S02E16)
Neubližuj (S02E10)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zlá krev (S02E06)
Parťáci (S02E04)
Vloupání (S02E01)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Rodinná záležitost (S01E05)
Totožnost (S01E02)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (16)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
Extrémní moc (S01E09)
Riziko extinkce (S01E08)
další epizody (10)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Sea Change (S07E12)
Tipping Point (S07E11)
další epizody (13)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Odd Man Out (S06E16)
další epizody (18)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Fail Safe (S05E18)
Acceptable Loss (S05E17)
Depth Perception (S05E16)
další epizody (18)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Out of the Fire (S04E17)
Dead or Alive (S04E16)
další epizody (25)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
další epizody (16)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Rozbouřené moře (S02E07)
další epizody (9)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Komplikace (TV seriál)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dead to Rights (S05E12)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bývalý šéf (S03E16)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neubližuj (S02E10)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2015 The Comedians (TV seriál)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace