foto

John Peters

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Second Sight (TV film)
The Lifeguard
2011 Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň
2004 Máš padáka!
2003 Carolina
2002 Podraz.com
2001 Plán B
1999 Family Tree
1997 Campfire Tales
Rána jistoty
1995 Mad Dogs and Englishmen

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Birthday (S03E01)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)

Dokumentární

1995 In Time's Shadow (TV film)
1994 Quo Vadis Italy

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Osamělá srdce (S04E09)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace