Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Velice nevyzpytatelný film. Předstírá, že je něco, a vzápětí se změní v něco docela jiného. Přitom zachovává tuhou vazbu, nemáte z toho pocit, že by se to mělo každým okamžikem rozpadnout, a scénář má větší gule, než je poloměr VY Canis Majoris. Neméně přitažlivý je obsazení: Matt Dillon, fakt hustej pařez, a hláškující Steve Zahn, postavička z komiksu, kterou si někdo maluje. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zábavná multižánrová záležitost, od které jsem původně nečekal vůbec nic - o to větší bylo mé překvapení... EOTM většinu času jen tak volně "plyne", aby se v poslední třetině vše zvrtlo v totální úlet (ála Italian Job, Ocean's Eleven či Spojenec) s překvapivým koncem. Na druhou stranu, originální scénář obsahoval i dost kixů a nesmyslů, které - při bližším zkoumání, vytváří v celkovém kontextu trhliny. Stejně tak je zde až příliš výrazný symptom podrazáckých filmů a sice - mizivé procento uvěřitelnosti neboli všechno je až příliš (nereálně) bezchybně naplánováno a všechny postavy jsou až přímiš (nereálně) neomylné. O špetku více soudnosti by scénáristům neuškodilo... Ale co, vždyť je to jenom film, ne?! ()

Reklama

chalp 

všechny recenze uživatele

80% filmu je jasný odpad, pri ktorom som sa dokonca ani nepousmial nie to usmial(pri komédii zásadny kameň úrazu), ale keď som sa už chystal film vypnúť a vzdať to nečakane sa to rozbehlo na čistých 5*!Všetkým čo ste to nevideli odporúčam zapnúť až poslednú pol hodinu, o nič neprídete akurát si ušetríte pohľad na neuveriteľne trápneho Stevea Zahna. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy měli špatný den? Vyhodili Vás z práce? Vaše snoubenka našla tanga Vaší milenky v kapse Vašeho saka? Levná holka Vám ukradla auto? Že né? A kdyby ano, co by jste udělali? Vykradli banku, kde jste dělali? A co když se ukáže, že je to všechno úplně jinak? Třeba Vás Vaše snoubenka podvádí právě s Vaší milenkou, tak bacha! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Láska je Sněžnej muž !! Jen mýtus !! ;) Popálený Matt Dillon si střihnul bankovního úředníčka Davida Walshe, kterému se ze dne na den zhroutí celý svět jako domeček z karet, v bance dostane padáka, sexy Christina Applegate v nejpozoruhodnější roli svého života mu přijde na nevěru, David a tak dostane navíc ještě kopačky.. Ani ho moc nelitujete, protože David je jen arogantní hajzlík a lhář.. Kouzelně nevyzpytatelná černá komedie Miche Rouseho staví na suchém humoru, parádních dialozích a Stevu Zahnovi, který s vizáží "Big Lebowskiho z komiksu" hláškuje na všechny strany a dokonale kontrastuje s drsným sociopatem Matta Dillona.. Finálních dvacet minut filmu staví celý příběh na hlavu a pomocí několika zvratů jej posouvá někam úplně jinam, než bych čekal, dělá z něj velmi inteligentní záležitost s ( naprosto šokující ) vycizelovanou pointou.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama