foto

Erdal Yildiz

  • nar. 1966
    Tunceli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Enfant Terrible
2019 Der Auftrag (TV film)
Der letzte Bulle
2018 Sandstern
2016 Unesená v Istanbulu
2015 300 Worte Deutsch
Halbe Brüder
Tatort - Der große Schmerz (TV film)
Tatort - Fegefeuer (TV film)
2014 Jehně
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2013 Fakjů pane učiteli
Kohout na víně 2
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2011 Method
2008 Berlin Calling
2007 Porno!Melo!Drama!
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Strach Fay Grimové
2005 Jeden den v Evropě
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
2002 Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2001 Finnlandia
Lady Luck aneb Hra o lásku (TV film)
Verkehrsinsel
2000 Freunde
Letzte Patrone, Die
1999 Lola + Bilidikid
1998 Drop Out - Nippelsuse schlägt zurück
Dubnové děti
Halberstadt
1997 Sperling und sein Spiel gegen alle (TV film)
1993 Trouble (TV film)

TV seriály

2019 Halka (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (18)
Skylines (TV seriál)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Sources and Methods (S01E06)
2017 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Tödliche Gier (E20)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Glaub an dich (S02E11)
V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
Kobra 11 (TV seriál)
Na špatné straně (S20E16)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Pod ochrannými křídly (S09E02)
2012 Uçurum (TV seriál)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Türen der Stadt (S02E09)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2004 Ørnen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odinova pomsta (S01E569)
2003 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mateřská láska (S01E527)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Oskar (S01E498)
1996 Sperling (TV seriál)

Dokumentární

2020 Vzestup Osmanské říše (TV seriál)
Popel k popelu (E06)
Do Zlatého rohu (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky