foto

Antonia Prebble

  • nar. 6.6.1984 (33 let)
    Wellington, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pork Pie
2014 Smrtící lék
2013 White Lies

TV seriály

2015 Westside (TV seriál)
Winter (TV seriál)
2014 Anzac Girls (TV seriál)
Salem (TV seriál)
The Stone Child (S01E02)
2013 The Blue Rose (TV seriál)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
2011 Super City (TV seriál)
The Almighty Johnsons (TV seriál)
2006 Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Interrogation (TV seriál)
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2000 Temný rytíř (TV seriál)
1999 The Tribe (TV seriál)
1998 Twist in the Tale, A (TV seriál)
1995 Mirror, Mirror (TV seriál)

TV pořady

2000 WNTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace