Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Pork Pie sleduje eskapády trojice vyděděnců, cestujících napříč Novým Zélandem ve žlutém Mini Cooperu. Pronásledováni sborem policistů i senzacechtivými novináři, tito tři hrdinové se snaží brojit proti konformitě a nalézt své ztracené lásky. Film začíná v okamžiku, kdy Jon kvůli své expřítelkyni uteče z vlastní svatby. Poté je však málem sražen Lukovým žlutým (a také kradeným) Mini Copperem, ujíždějícím skupině pomstychtivých kriminálníků. V restauraci potkávají třetího – dívku Keiru - a společně zakládají “Blondini Gang”. Policie pronásleduje trojici hrdinů po celém Novém Zélandě. Díky Keiře a sociálním médiím vystupují jako zapálení ochránci práv zvířat. A Jon? Ten stále doufá, že se k němu jeho expřítelkyně vrátí v momentě, kdy dorazí do města Invercargill. (Cinemax)

(více)

Recenze (21)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že by to mala byť pohodová road movie komédia. No, podľa mňa výsledok k tomu nenasvedčuje. Priemerné naháňačky, málo vtipných momentov a záver, ktorý vo mne vyvolal iné pocity, ktoré očakával režisér filmu. Vybrané Blues Rock riffs sú parádne, ale ich načasovanie pre vybrané scény sú katastrofálne (občas pre niektorých sa ani nehodia). Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Byla to taková nějaká road movie, ve který mě nejvíc zaujali exteriéry Novýho Zélandu a Mini Cooper což asi s ohledem na to, že se jedná o film a ne o cestopis ani auto moto show není nejlepší vizitka. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Road trapná movie. Na počátku hoša čmajzne nablejskanýho miníka, a tímto v rámci dokonale vybroušené reklamní kampaně prolétá skrz Zeeeland. Auťák je i skrz ten humus ktrerým se řítěj furt nablejskanej, což oceňuji, a jinak je to bezduchá totálně prázdná fraška. Celej film jsem čekal na zázrak, který nakonec..nepřišel. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Zamilovaný trouba a spol. jedou Mini Cooperem a kecají. Pak jedou i s Mini Cooperem vlakem a kecají. A pak už zase jedou Mini Cooperem a kecají. A pak už jede jen on sám Mini Cooperem a nemá s kým kecat. Je to vlastně taková naivní romantická pohádka s nepřetržitou reklamou na Mini Cooper a že se do něj vejdou i 3 lidi. (0%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fajn, ale hezké záběry na Nový Zéland a Miníka v akci neudělají komedii lepší. Nicméně asi je zvykem na Novém Zélandu si ve filmech dělat legraci z místní policie. Co komedie, to místní policie dostává solidní čočku. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama