foto

Emma Tremblay

  • nar. 21.4.2004 (16 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Night Hunter
2017 (Ne)obyčejný kluk
Psych: The Movie (TV film)
2016 Juliana & the Medicine Fish
2015 Twilight Storytellers: The Mary Alice Brandon File
2014 Dárce
Soudce
2013 Elysium
Let It Snow (TV film)

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Make It Reign (S03E22)
Not Kansas (S03E21)
Dark Side of the Moon (S03E20)
další epizody (8)
2017 Let the Right One In (TV seriál)
Loudermilk (TV seriál)
Invitation Only (S01E08)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Wake Up (S03E07)
Damage (S03E05)
další epizody (6)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Walcott Prep (S02E09)
Pass Judgment (S02E08)
další epizody (7)
2015 The Whispers (TV seriál)
Hide & Seek (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky