foto

Martin Davich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Sweetwater
2009 Nora Roberts: Pocta (TV film)
Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2008 Kouzlo domova
Ženy v balíku
1999 Temné instinkty (TV film)
1998 Odplata
Pokoušet osud (TV film)
Wing and a Prayer, A (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
1994 Two Over Easy

TV seriály

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (10)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Nechte malé děti (S04E21)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
další epizody (12)
1997 Port Charles (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (22)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (10)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2009 Previously On: E.R. (TV film)
2008 Youssou Ndour: I Bring What I Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace