Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

nash. 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která mou sbírku revenge-story rozšířila o další vydařený kousek. Klasická jednoduchá osnova, do které jsou dosazeny výrazné a originální postavy, nabízí zábavnou a současně hodně drsnou podívanou kde dlouhý rozjezd vyvažuje dynamická kamera a slušne odsýpající tempo. Isaacs si padoucha střihl s naprostým přehledem, Ed Harris je dokonalý a myslím, že bych tuhle postavu chtěl vidět v dalším filmu, kde by byl hlavní postavou. A Junuary Jones? Jako nekompromisní zrzka s kvérem a přesnou muškou nemá chybu. Jistě, má to své mouchy, ale ty k Divokému západu patří, tak proč si jich všímat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Heh..tak tie charaktery i priamociaro plynuci dej, kde sa s nikym, s prepacenim, neseru, si ma ziskal. Vsetky tri ustredne charaktery su zahrane bravurne. Ten mormonsky fanatik mal ten spravne sialeny, Bohom odobreny zamer, byvala "spolocnicka" bola nalezite pritazliva a nekompromisna s presnou muskou a peknymi fialovymi satockami. A oboch, aspon teda v mojich ociach, jednoznacne tromfol "forenzny technik a serif v jednej osobe, polosialeny tanecnik a chladna hlava v podani pana Eda Harrisa. Jenoduche priamociare, drsne, uprimne a hlavne zabavne. Odporucam. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Náboženský fanatik, pološílený šerif a strašně nasraná šlapka. Svým způsobem se jedná o klasické westernové klišé s pomstou coby ústředním motivem, ale právě to, jak jsou napsané postavy a hlavně jak jsou zahrané, dělá ze Sweetwater celkem nevšední žánrový film. Od Appaloosy nejlepší western za poslední roky, pokud nepočítám minisérii s Costnerem. 85% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Netypický příběh z divokého Západu mě potěšil. Dobře se na to dívá a jen málo chybělo, abych tomu dal plný počet bodů. Náboženský fanatik a vůdce své komunity zneužívá své moci nad svými "ovečkami" a dovoluje si prakticky všechno, co ho napadne. Ve jménu Boha vraždí, znásilňuje a užívá si svého bohatsví. Ale jen do chvíle, než naštve jednu mladou dámu. A to finále je pak opravdu sladkou pomstou. Zábavu a kvalitu do filmu vnáší příchod nového šerifa Cornelia Jacksona, který se chová, jako takový westernový Colombo. Suma sumáru čtyři zasloužené hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽENA, KTERÁ ODPOVÍDÁ POPISU, ZANECHÁVÁ DNESKA TĚLA PO CELÉM MĚSTĚ…“ /// Divoká země, ve které Bůh dobře nechrání slabé... Scénář není žádný nóvum, ale zajímavej je padouch, stejně tak podivínskej šerif Harris a úplně nejvíc je třeba si přiznat, že mám rád, když sympatická paní mává v ruce zbraní, páč už ji nebaví nechat se sebou vyjebávat. A sračky na to, že netancuje tak lehce jako Uma Thurman. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád filmy, kterým vévoděj magoři. 2.) Jsem spíš na ty mstivější holky. 3.) Thx za titule ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama