foto

Faye Grant

  • nar. 16.7.1957 (61 let)
    St. Clair Shores, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Affairs of State
2008 Kamarádova holka
2002 Manna from Heaven
1999 Šílená jízda
1997 Tátou proti své vůli (TV film)
1996 On Seventh Avenue (TV film)
Vibrations
1992 Proměna Betty Lou
Rudé stopy
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Vnitřní záležitosti
1989 Lednový muž
1988 Ženich pro vnučku
1987 Private Eye (TV film)
1983 V (TV film)
1982 Světlo bludičky
Voyager from the Unknown
1981 Homeroom (TV film)
Senior Trip (TV film)

TV seriály

2007 V: The Second Generation (TV seriál)
2001 State of Grace (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
1984 V (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)

Dokumentární

2001 Omen Legacy, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace