foto

Bruno Debrandt

  • nar. 20.9.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
2013 Mortel été (TV film)
Papoušci
2012 Mains armées
2011 Louis XI, le pouvoir fracassé (TV film)
Vie en miettes, La (TV film)
2009 Cartouche (TV film)
Le repenti (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
2003 Pensée assise
2002 (Entre nous)

TV seriály

2019 Prise au piège (TV seriál)
2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
Une histoire de famille (S06E08)
další epizody (10)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (10)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (7)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
další epizody (10)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Bijoux de famille (S03E06)
další epizody (8)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
Duels (S02E07)
Mauvais garçon (S02E06)
další epizody (8)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (8)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
další epizody (10)
2010 1788... et demi (TV seriál)
Marion Mazzano (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (9)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Lorsque l'enfant parait (S01E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2016 Mají i zvířata svá práva? (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace