foto

Rjú Raita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Konna jofuke ni banana kajo: Kanašiki džicuwa
Warui onna wa joku kasegu
2016 Boku no inoči (TV film)
2015 Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
Meitantei Catherine (TV film)
Meitantei Katherine (TV film)
2014 Chotto wa Darazu ni (TV film)
Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film)
SP~Keishichou Keigoka 4 (TV film)
Čúzai keidži: Okutama keikoku – Sacui no jasókjoku (TV film)
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
2012 Giwaku (TV film)
Reberu 7 (TV film)
SPEC: Šó
Se no Me (TV film)
2011 Hômukamingu
2010 Handžiró
Momi no ki wa nokotta (TV film)
2009 Dóbucu bjóin: Ajako no džiken karute (TV film)
Hatsukoi: Natsu no kioku
Host no Nyobo (TV film)
Kurobe no taijó (TV film)
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2008 Five (TV film)
Nidžusseiki šónen
Nikutai no Mon (TV film)
Shinun ja nai! (TV film)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi '08 Ote Ginko Haken Joshi Koin no Himitsu (TV film)
2007 Džigjaku no uta
Han'oči (TV film)
2006 Heren to Kiyoshi no monogatari (TV film)
2005 Fuyu no Undokai
2004 Sheeraza Do (TV film)
2002 Dakišimetai (TV film)
Shiroi Fune
2000 Keizoku/eiga
1999 Keizoku: Phantom (TV film)
1998 Curibaka nišši 10
Hana no Oedo no curibaka nišši
1997 Beach Boys Special (TV film)
Hoshi no Kinka (TV film)
1996 Curibaka nišši 8
Oišinbo
1994 Curibaka nišši 7
1990 Isan sózoku
Kanbakku
1987 Šuto šóšicu
1986 Kizudarake no kunshô
1984 Kuro no kairó (TV film)
1981 Sukkari... sono ki de!
1979 Časový posun
1978 Inubue
Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
1976 Ore no eranda onna
1975 Odsouzená Střela
1968 Haruranman
Moero! Seishun
Wakamono jo čósen sejo
1966 Kore ga seišun da!

TV seriály

2019 Babysitter Gin! (TV seriál)
Daifugó dóšin (TV seriál)
2018 Last Chance (TV seriál)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
2017 CRISIS (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
2016 Arashi no Namida (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Kasa o motanai aritači wa (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.01 (S04E01)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Kabuka Boraku (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.1 (S01E01)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
2010 Buraddi mandei 2 (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Teppan (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Kansa hôjin (TV seriál)
2007 Nacu kumo agare (TV seriál)
Suwan no baka: Kozukai sanman en no koi (TV seriál)
2006 Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
2005 Atakku no. 1 (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
2004 Koinu no warutsu (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Mama no Idenshi (TV seriál)
2001 Rocket Boy (TV seriál)
2000 Nanohana no Oki (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
1998 Hinata Bokko (TV seriál)
Kenkaku šóbai (TV seriál)
Makasete Darling (TV seriál)
Subarashiki Kazoku Ryokou (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Dessin (TV seriál)
Narita Rikon (TV seriál)
Sa-shi-su-se-so!? (TV seriál)
1996 Šóta no suši (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Station (TV seriál)
1992 Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
翔ぶが如く (TV seriál)
1988 Non-čan no jume (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1985 Kinjirareta Mariko (TV seriál)
1983 Kinjóbi no cumatači e (TV seriál)
1976 Kakušimecuke sandžó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky