foto

Florentine Lahme

  • nar. 21.7.1974 (46 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Florentine Lahme pochádza z Berlína. Po maturite študovala štyri semestre Japanológiu a Angličtinu. Potom sa rozhodla pre herectvo. Jedna z jej prvých úspešnejších hereckých úloh bola postava Karen Stemberovej v seriáli GELIEBTE SCHWESTERN (Milované sestry), ktorý mal 250 pokračovaní. Ďalej dostávala väčšinou menšie úlohy v nemeckých a rakúskch filmoch a seriáloch - KOMISÁR REX, LEGENDA O UPÍROCH, BEZUCHÍ ZAJKOVIA a ďalších. V roku 2008 hrala postavu Nadi Schillingovej vo filme SMRTONOSNÝ DOPAD.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
Hmyzáci
Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
Léto v Řecku (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 Der fast perfekte Mann
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Zpátky domů (TV film)
2011 Geister: All Inclusive
Strážci pokladu (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
2009 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Exploze
Männersache
Sexy milenec (TV film)
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Treuepunkte (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Legenda o upírech
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Zajíček bez oušek
2005 Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Sommer mit Hausfreund (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
2004 Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Küss mich, Kanzler! (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Safari ins Glück (TV film)
V cizím těle (TV film)
2003 Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
2001 Sladké překvapení (TV film)

TV seriály

2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
Osudné tajemství (E08)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
Divoké srdce Afriky (E06)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Long-Haul Predators (S01E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchod s dětmi (S17E09)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná závislost (S03E05)
2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S13E14)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Vlak za vlakem (S02E01)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Nacht mit Folgen (S09E29)
2005 Die Abstauber - Herrenjahre sind keine Lehrjahre (TV seriál)
Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtonosná zásilka (S07E06)
Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Nenávist k hezkým blondýnám (S08E09)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Jízda smrti linky 834 (S05E01)
2000 Pašák (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S01E02)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky