foto

Zahf Paroo

  • nar. 30.12.1975 (44 let)
    Burnaby, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dead Over Diamonds: Picture Perfect Mysteries (TV film)
2017 S.W.A.T.: Under Siege
Signed, Sealed, Delivered: Home Again (TV film)
2016 Date with Love (TV film)
Love by Chance (TV film)
2014 Sedmý syn
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
Trainer, The (TV film)
2012 Indie Jonesing
2011 House, The
Nadějný rok
2009 Děsivé prozření (TV film)
2008 Neklidný (TV film)
2006 Firewall
2004 10,5 stupně (TV film)
Jimmy Glick v Lalawoodu
Loučím se, děvče (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Mužská záležitost
2002 Jinnah - On Crime: Pizza 911 (TV film)
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Elita
Řekni, že to tak není
2000 My 5 Wives
Nejlepší vánoční dárek (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)
Polární záře (TV film)

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Clinical Trial and Error (E03)
Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
V osidlech noci (S01E08)
Muž s mou tváří (S01E06)
další epizody (6)
Dobrý doktor (TV seriál)
Empathy (S02E09)
She (S01E14)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Losses of Magic (S03E03)
Heroes and Morons (S03E02)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Mount Rushmore (S01E02)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
Lesser Evils (S02E09)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zázračné místo (S06E15)
2014 Motiv (TV seriál)
Pitfall (S02E07)
2013 Package Deal (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Office Space (S07E11)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
A Stitch in Time (S01E01)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Kiss Me, Kate (S02E09)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vše je tak, jak má být (S04E17)
2011 Endgame (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Déjà vu (E10)
další epizody (11)
2007 About a Girl (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky