foto

Rob Neukirch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 House of Good and Evil
2001 Začalo to jedné žhavé noci
1992 Risk
1990 Vital Signs
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)

TV seriály

1995 The Client (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Alfova závislost (S04E06)
1987 Hooperman (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace