Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Máš ráda vodu ?" ----- Miluju ji ! Je to má druhá nejoblíbenější věc." ----- "Vážně ? A co je ta první ?" ----- Ano - je to přesně tak, jak předpokládáte: Za vším hledej ženu. Čekají vás nejenom žhavé noci, ale i dny - zlehka a úmyslně i trochu ledabyle přetřené na černo ... tak, aby prosvítal barevný podklad ... tak, abyste zůstali nad věcí - a přitom si mohli vychutnat skvělou zábavu. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Už na úvod ma dostala celkom zaujímavá entrace pieseň. Ale to som ešte nevedel čo ma čaká. Ku komédiam sa staviam veľmi skepticky a je málo takých, ktoré ma zaujmú. Lenže táto je iná. Skladá sa ako keby z rôznych príbehov, ale vo všetkých hrá hlavnú rolu Jewel čiže sexi Tyler. No sexi???? Stráááášne sexi. Každá postava odvádza v tom svojom príbehu kvalitnú prácu. Mne sa asi najviac páčil Randy očami detektíva. Tá jeho premena z citlivého barmana na vidláka bola úžasne zahraná. Príjemný film, ktorý ma fakt potešil. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Barmana Randyho (Matta Dillon), právníka Carla (Paula Reisera) a detektiva Dehlinga (John Goodman) na první pohled nic nespojuje. Snad jen - slepá láska ke krásné Jewel (Liv Tyler), kvůli které dokáží všichni tři opustit jakékoliv racionální chování, a udělat cokoliv. A Jewel moc dobře ví, jak dosáhnout svého - a za svým cílem (mít krásný dům a rodinu) půjde klidně i přes mrtvoly. Zvlášť, pokud je vždy někdo na blízku, kdo je ochotný pro ni zabíjet ... Když jsem dával film do DVD, čekal jsem nějakou přihlouplou romantickou komedii. Ale takhle jsem se hodně dlouho nesekl. Do romantiky má film hodně daleko (pokud tedy nepovažujete za romantické sexuální hrátky s nádechem SM či něco podobného). Naopak jde o černou komedii nejtěžšího kalibru a velmi milé překvapení. Všichni herečtí představitelé si natáčení maximálně užívali (snad až na Michaela Douglase, kterému udělali na hlavě takovej účes, že Elvis hadr :) ). Líbila se mi taky (menší) role Richarda Jenkinse jako úchylného kněze... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama