foto

Stefanie Powers

  • nar. 2.11.1942 (76 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nepsaná romance (TV film)
Ring by Spring (TV film)
2013 Reading Writing & Romance (TV film)
2010 Příběh vojáka (TV film)
2008 Smrt v horách
2000 Sleduje mě vrah (TV film)
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
1994 Dobrý král Václav (TV film)
Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Survive the Night (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Love and Betrayal (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Předurčena k vraždě (TV film)
1987 At Mother's Request (TV film)
1986 Maggie (TV film)
1985 Podvod (TV film)
1984 Rodinná tajemství (TV film)
1979 Hart to Hart (TV film)
Útěk do Atén
1978 Death in Canaan, A (TV film)
Nowhere to Run (TV film)
1977 Never Con a Killer (TV film)
1976 Invisible Strangler
Return to Earth (TV film)
The Man Inside (TV film)
1975 Gone with the West
It Seemed Like a Good Idea at the Time
Secret of Bigfoot, The (TV film)
Sky Heist (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
Manhunter (TV film)
Night Games (TV film)
Shootout in a One-Dog Town (TV film)
Skyway to Death (TV film)
1973 Topper Returns (TV film)
1972 Hardcase (TV film)
Jízda sedmi statečných
Není kam uniknout (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
Five Desperate Women (TV film)
Paper Man (TV film)
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Crescendo
Přesnídávka s diamanty
1967 Flash 04
Warning Shot
1966 Dostavník
1965 Die! Die! My Darling!
Love Has Many Faces
Young Sinner, The
1964 The New Interns
1963 McLintock!
Palm Springs Weekend
Swingin' Together (TV film)
1962 Experiment in Terror
Když muž zvedne telefon
The Interns
1961 Like Father Like Son
Tammy Tell Me True
1960 Among the Thorns

TV seriály

2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

2017 And the Winner Isn't
2015 Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
2012 Three Days
2008 Pioneers of Television (TV seriál)
2004 The Best of 'So Graham Norton'
2002 Screen Tests of the Stars (TV film)
2000 Silver Foxes: Power Pilates
1999 Intimate Portrait: Stefanie Powers (TV film)
William Holden - nespoutaná duše (TV film)
1998 Polish Americans, The (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)
2000 Dale's All Stars (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening, The (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Bob Hope for President (TV pořad)
1971 Mantrap (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace