foto

Yann Sundberg

  • nar. 12.12.1972 (46 let)
    Saint-Malo, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Deux petites filles en bleu (TV film)
2012 Kapitál
Mon frère Yves (TV film)
2011 La Ligne droite
2009 Zatmění Země (TV film)
2008 Dítě na cestě (TV film)
Kurýr 3
2006 Operace Rainbow Warrior (TV film)
Resonnances
2005 2013, la fin du pétrole (TV film)
2004 Société, La (TV film)

TV seriály

2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Stéphane (S01E05)
2015 En Immersion (TV seriál)
De Profundis (E03)
Narcose (E02)
Les Naufragés (E01)
Chérif (TV seriál)
Au feu (S02E09)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
2013 La Croisière (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Lame de fond (S02E08)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Requiem assassin (S06E03)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
2002 Aix mélodie (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace