foto

Elena Uhlig

  • nar. 31.7.1975 (43 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klassentreffen (TV film)
2018 Der Junge muss an die frische Luft
2017 Auf der anderen Seite ist das Gras viel grüner
Die Ketzerbraut (TV film)
2015 Katie Fforde: Vánoční zázrak v New Yorku (TV film)
2014 16 über Nacht! (TV film)
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
Zur Sache, Macho! (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Klára a tajemství medvídků
Nägel mit Köppen (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
Unter Frauen
Zum Kuckuck mit der Liebe (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Nebe nad Mexikem (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Hříšnice (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
Tajemství velryb (TV film)
2009 Berlin ´36
Butter bei die Fische (TV film)
Plötzlich Onkel (TV film)
Tajemný pan G. (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
2008 Muž po mém boku (TV film)
Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Bez důkazu: Pomsta
Bez důkazu: Pět kamarádů
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Der Untergang der Pamir (TV film)
Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
Loď snů - Botswana (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2004 Doktor na Korfu (TV film)
Ein Krasser Deal (TV film)
Grüße aus Kaschmir (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
Zucker
2003 Ich back' mir einen Mann (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
2002 Důkaz uvnitř (TV film)
Erste Ehe (studentský film)
Liebe ist ein Roman (TV film)
Mosty lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Padající hvězda (TV film)
Správný chlap pro mou mámu (TV film)
Wen küsst die Braut? (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Bazén
Caravan
Loď snů - Bermudy (TV film)
1999 Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schluss mit lustig (S01E12)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E09)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace