foto

Claudine Wilde

  • nar. 15.3.1967 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Upovídaná láska (TV film)
2012 Co je větší, to je hezčí
2011 Sotto il vestito niente - L'ultima sfilata
2009 Schwarzwaldliebe (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
2006 Alpská klinika (TV film)
2005 Dům harmonie (TV film)
Hexenküsse (TV film)
2004 Vítr v palmách (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Šťastná záměna (TV film)
2001 Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Marga Engel schlägt zurück (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Rote Strumpfband, Das
Seitensprung ins Glück (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Noční svět: Virtuální realita (TV film)
Ouriga (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
1998 Il n'y a pas d'amour sans histoires (TV film)
Venise est une femme (TV film)
Walli, die Eisfrau (TV film)
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Kommissar Schimpanski - Diamantenjagd (TV film)
Mission protection rapprochée (TV film)
Sterben ist gesünder
1996 Jarní vánice (TV film)
Kindermord, Der (TV film)
Tatort - Der Spezialist (TV film)
Tatort - Die Abrechnung (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
1995 Femmes et les enfants d'abord, Les (TV film)
Herz für Laura, Ein (TV film)
Mord an der roten Rita (TV film)
Nur der Sieg zählt (TV film)
1994 Mami, nenech mě umřít (TV film)
Sunny Point
1993 Boomtown (TV film)
Dugun - Die Heirat
Galopin, Le (TV film)
Otec Schwarz zasahuje (TV film)
1992 Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1990 Bal perdu

TV seriály

2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sirenengesang (S16E06)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Beauté fatale (S05E03)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
Das Duo (TV seriál)
Man lebt nur zweimal (E12)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2002 Klinik unter Palmen - Kuba (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
1995 Ulice Berlína (TV seriál)
Babuška (S01E01)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Rosenbaum (TV seriál)
Det sista vittnet (E03)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky