foto

Ute Willing

  • nar. 8.10.1958 (61 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
2017 Wilsberg - MünsterLeaks (TV film)
2016 Die Glasbläserin (TV film)
2011 Tod am Engelstein (TV film)
2010 Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
2009 Liebe und andere Gefahren (TV film)
2007 Fürchte dich nicht (TV film)
2005 Comedy-Schiff (TV film)
In Liebe eine Eins (TV film)
2004 So fühlt sich Liebe an (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2003 Ehespiele (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
2000 Mein Leben gehört mir (TV film)
Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
Sólo pro klarinety
Tod auf Amrum (TV film)
1997 Konec manželství (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
1994 Skleněný dům (TV film)
Verrückt nach dir (TV film)
1992 Einer stirbt bestimmt (TV film)
1985 Durchreise - Die Geschichte einer Firma (TV film)
Gipfeltreffen (divadelní záznam)
Mein Freund Harvey (TV film)
1983 Die Rückkehr der Träume (TV film)
1981 Das Traumschiff - Liebe für Alice/Betsy und der Schlagerstar/Der Juwelendieb (TV film)
Der Wasserball von Schildershausen (TV film)
1980 American Success Company, The

TV seriály

2017 Ein Fall für die Erdmännchen (TV seriál)
Die schmucklose Gräfin (S01E04)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kinder (S02E01)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Magdalena (S06E06)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Neviditelný důkaz (E07)
2002 Big Ben (TV seriál)
Smrt po diskotéce (S09E01)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tisch und Bett (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
Solange es gutgeht (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1977 Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky