foto

Schaun Tozer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Rabbit
2012 Svět podle Redwooda
2011 Pastorova žena (TV film)
2010 Fathers & Sons
2009 Opatrovnictví (TV film)
Reset
2008 Přednosti života (TV film)
2005 Intelligence (TV film)
2004 The Life (TV film)
2003 Betrayed (TV film)
2002 Tribe of Joseph
2001 Vražda mezi přáteli (TV film)
1999 Anděl mého otce
Bad Money
Den života (TV film)
1997 Mejdan v kuchyni
1996 Expert Witness
Hard Core Logo
1994 Off Key
1988 Further and Particular

TV seriály

2015 The Romeo Section (TV seriál)
2011 Captain Starship (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1991 Lightning Force (TV seriál)

Dokumentární

2019 I Am Richard Pryor
2016 Spirit Unforgettable
2015 Historické momenty sportu (TV seriál)
2012 Já, Bruce Lee (TV film)
2010 Mighty Jerome
2009 Muhammad Ali: Tváří v tvář
2007 Confessions of an Innocent Man
1986 Ballet Black

Producentská filmografie

Filmy

2018 Rabbit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky