foto

Irena Pavlová

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Sejít z cesty (TV film)
2010 Alma (TV film)
2007 O uloupené divožence (TV film)
2006 Sůva z nudlí (TV film)
2003 O svatební krajce (TV film)
1999 Tom v kozí kůži (TV film)
1997 Kouzelný bolehoj (TV film)
1996 O princi Truhlíkovi (TV film)
1994 O zlatém pokladu (TV film)
1990 Princezna Slonbidlo (TV film)

TV seriály

2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Filmy

1964 Starci na chmelu

Host

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky