Reklama

Reklama

Čétéčko

(pořad)
Publicistický
Česko, 2006, 20 min

Účinkují:

Lada Jelínková (moderátor), Marie Retková (moderátor), Markéta Rachmanová (moderátor), Richard Langer (moderátor), Markéta Langerová (moderátor), Valérie Zawadská, Otakar Černý (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Co se rozhodně jinde o programu ČT nedozvíte.
Jak herci vzpomínají na natáčení? Co nového se chystá do vysílání? Na jakých filmech se podílí Česká televize? Čétéčko má odpověď a podělí se o ni. Vše ze zákulisí, reportáže z natáčení, tipy na celý týden, vzpomínky na klasické filmy a seriály – a ještě mnohem víc uvidíte v Čétéčku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem svého času na tuto relaci mrknul. Na ČT se mi vždycky líbilo hlavně to, že nedávala do filmů reklamy. Jinak ovšem moc ty jejich projekty v oblibě nemám. Jasně natočili (podporovali) řadu zajímavých seriálů /filmů…Naštěstí to celé nebylo jen vychloubání. Tu a tam se tam objevili i docela zajímavé rozhovory, či tvůrčí nápady… ()

Reklama

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Dostat informace o vysílání a zákulisí České televize by bylo určitě fajn. Problém ovšem byl, když si pro to ČT zvolilo formu, jakou si zvolilo. Nucené dialogy "ČT rodinky" byly důvodem, proč se tenhle pořad opravdu nedal sledovat. Nejde mi do hlavy, proč by vlastně podobný projekt potřeboval moderátora, či živé herce. Bohatě by stačil čtený komentář, případně nějaký maskot, jenž by ovšem nebyl k uzoufání otravný. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Chápu význam připomenutí se ČT, leč je to zbytečné, Česká televize má plno kvalitních programů, ví to většina české populace i někteří cizí příslušníci a proto nikdy neztratí své zdravé inteligentní jádro diváků. Do budoucna bych se vyvaroval zbytečně komerčních projektů, ostatně proto odvádíme tv poplatky, aby se tohoto ČT mohla s nadhledem vzdát.! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pravidelná, informačná relácia ČT, ktorá má poslúžiť divákovi ako prehľad pripravovaných programov, projetov, filmov, seriálov... v tejto verejnoprávnej televízii. Pridajú nejaké vlastné typy, pripomienku pre pamätníkov a nejaký ten rozhovor. Ujde to. Avšak celé "Čétečko" je podané pomerne nezáživnou formou. Mohlo by to byť viacej energické. Takto je to len za jednu hviezdičku. * ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama