foto

Chansung

  • nar. 11.2.1990 (29 let)
    Městský obvod Wangsimni, okres Seongdong, Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bara to čúrippu
2017 Cheongnyeongyeongchal
2015 Wasurejuki
2014 Deoksuri 5Hyungje
Redeukapet
2008 Jeongkeulpiswi (TV film)

TV seriály

2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Romaentik boseu (TV seriál)
2017 Susanghan pateuneo (TV seriál)
Yeolhyeoljooboo myeongtamjeong (TV seriál)
7 ileui wangbi (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace