Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi, kadeti policejní akademie, Park Gi-jun (Seo-joon Park) a Kang Hee-yeol (Ha-neul Kang) jsou na opušťáku svědky únosu mladé dívky. Zločin nahlásí, ale když je policisté neberou moc vážně a odmítnou okamžitě začít s vyšetřováním, sami se pouští po stopách únosců, aby dívku zachránili. (LangiJ)

Recenze (35)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela fajn jízda, která se mi líbila hlavně proto, že se jedná o buddy movie, kde už od začátku je jasné, že si má divák s hlavními protagonisty vytvořit pouto, kdy je to děláno hlavně komediálním ražením děje. Ale to je dobře, protože když pak dojde na akci, je to docela paráda a ani příběh rozhodně nenudí. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Provedeme vyšetřování.” ■ Sice maličko nerealistické a cílené na mladší věkové skupiny, na druhou stranu v rámci těchto skupin docela vážné. Klidně se v budoucnu podívám znova. Dva studenti policejní akademie, kteří vezmou bez ohledu na následky své poslání do svých rukou. ■ ”Málem jsme udělali velkou chybu. Tohle musíme vrátit.” ■ Trailer https://m.youtube.com/watch?v=LJD4hiX45tc ■ “Nešel jsem tam, protože ty štětičky nesterilizují.” ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě film příliš nelákal, ztřeštěné korejské komedie mi jsou docela proti srsti, ale tohle bylo velmi povedené. Policejní Akademie a rekrut nových kadetů je u mne vítáné téma ( Tréning bych však klidně nechal delší) a hlavní dvojice kadetů je velmi sympatická a zábavná. První hodina se zaměřuje spíše na humor,výcvik a studium, ale jakmile se stanou svědkem zločinu, budou se snažit všemu přijít na kloub, Je zde jedna výtečná a velmi napínavá naháněčka a skvělé akční finále, kde potěší závěrečný fight s velmi bojově zdatným záporákem, Velmi zábavný film, který rychle utíká. 75% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Korejských buddy komedií moc není, takže s možností zhlédnutí Midnight Runners jsem dlouho neotálel. Ústřední dvojka si mezi sebou vytvořila skvělou chemii, vše jsem s nimi naplno prožíval. Celá část v policejní akademii chvílemi trhala bránici. Jenže ve druhé polovině přišel zvrat. Film se totiž mj. vytasil i s dramatickou linkou, která nastolila vážnější tempo. A když přišlo i na akci, tak se Korejci zase vyznamenali. Ti se v akčních sekvencích pohybují jako ryba ve vodě, fakt že jo (ať už se jedná o naháněčku uprostřed filmu, či závěrečné zúčtování s hlavním záporákem na klinice). Jasně, už jsem v minulosti viděl i kvalitnější korejské snímky, to bezesporu. Na druhou stranu, kvalitní buddy komedie řízlá vážnějším podtónem, to má něco do sebe. Za sebe mohu jednoznačně doporučit. Za mě 7/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica "ponúka" pomerne odľahčený pohľad na policajnú prácu, počas ktorej si mnohí diváci uvedomia, prečo chodia žandári vo "dvojici". Následne sa síce samotný príbeh odohráva v takmer rovnakom "duchu", no mierne naberie na obrátkach, pričom najmä vďaka záverečnej, živšej tretine, je o zábavu viac menej postarané. No a i keď nie všetko sa postretlo s logikou, film bavil dosť nato, aby si zaslúžil ľahko nadpriemerné hodnotenie. P.s: Záver do bodky vypointovaný. Urobíte "dobre", no nakoniec sa budete "obávať", aby ste neboli zatratený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hrála písnička „On Top Of The World“ od rockové skupiny Imagine Dragons a dále písnička „She Looks So Perfect“ od 5 Seconds of Summer. (BlackHood)
  • Natáčení začalo 21. listopadu 2016 ve městě Yongin v provincii Gyeonggi (Jižní Korea) a skončilo 23. února 2017. (mikki089)

Reklama

Reklama