foto

Jeong-hak Park

  • nar. 14.11.1964 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daebueobja: soul aen kaesi
2017 Dolawayo busanhange
2016 Ahsoora
2015 Yeojajeonjaeng : tteodoneun nun
Yeonpyeonghaejeon
2012 Cha Hyungsa
Koria
Věž smrti
2011 7 gwanggu
2010 Případ Kim Bok-Nam
2008 Teureok
2006 Gong Pil-du
Noc úplňku
2004 Dolryeochagi
2002 Gwangbokjeol teuksa
2001 Válečník

TV seriály

2017 Donkkot (TV seriál)
Jeongmadameui majimak iljuil (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Gwishinboneun hyungsa Cheoyong (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2012 Chunbunzzae namja (TV seriál)
Eummaga myogillae (TV seriál)
2011 Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2009 2009 Oein kudan (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2003 Roseumari (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace