foto

Eddie Tagoe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Bill: Target, The
1987 Withnail a já
1985 Africká legenda
1984 Přísně tajné!
1982 Pink Floyd: The Wall
Spaghetti House
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1980 Boy Who Never Was, The (TV film)
Žoldáci
1979 Arabské dobrodružství
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1977 Black Joy

TV seriály

1989 KYTV (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Prospects (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
I Remember Nelson (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace